Επικοινωνία

ΛΙΘΙΑΣΗ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ

Κατά την τελευταία εικοσαετία η αντιμετώπιση της λιθιασικής νόσου άλλαξε ριζικά, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την εφαρμογή παρεμβατικών «μη διεισδυτικών» τεχνικών που κατά το πλείστον αντικατέστησαν τις ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις.

Δ άγνωση και Θεραπεία - Dr.Δημήτριος Κ.Καραναστάσης


Κατά την τελευταία εικοσαετία η αντιμετώπιση της λιθιασικής νόσου άλλαξε ριζικά, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την εφαρμογή παρεμβατικών «μη διεισδυτικών» τεχνικών που κατά το πλείστον αντικατέστησαν τις ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις. Η μεγάλη και χωρίς αμφιβολία επιτυχία της εξωσωματικής λιθοτριψίας (ESWL), της διαδερμικής νεφρολιθοτομής (PCN) και της Ουρητηροσκοπήσεως (GRS) για την αντιμετώπιση των λίθων του ουροποιητικού δημιούργησαν την πεποίθηση, ότι το πρόβλημα της λιθιάσεως έφθασε οριστικά στο τέλος του. Ως επακόλουθο της λογικής αυτής, η ανοικτή χειρουργική επέμβαση κατέστη σπάνια και η διαγνωστική και συντηρητική προσέγγιση των ασθενών με λιθίαση σχεδόν εξηφανίσθη από τα ουρολογικά τμήματα.

Πρόσφατα συγγράμματα

ΜΕΝΟΥ

VIDEO

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ:

Μεγάλη εξειδίκευση στην χειρουργική ενδοσκοπία με πάνω από 4000 περιστατικά Turis προστατεκτομής.
Μεγάλη Εξειδίκευση στην γυναικεία ακράτεια ούρων με τη χρήση κολπικής ταινίας ελευθέρας τάσεως και εμπειρία σε πάνω από 1000 περιστατικά με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%.
Μεγάλη εξειδίκευση στη χειρουργική ογκολογία, καρκίνο νεφρού και μεγάλη εμπειρία με πάνω από 1000 περιστατικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Μεγάλη εξειδίκευση στο Καρκίνο του Προστάτη και εμπειρία σε περισσότερα από 2000 περιστατικά με ίαση σε ποσοστό πάνω από 90%
Μεγάλη εξειδίκευση στο καρκίνο της ουροδόχου κύστεως με περισσότερα από 3000 περιστατικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Μεγάλη Εμπειρία στον Καρκίνο όρχεως με περισσότερα από 200 περιστατικά  και με ίαση σε ποσοστό πάνω από 90%
Ιδιαίτερη εξειδίκευση στην ανδρολογία, με έμφαση στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας με εμφύτευση πεικών προθέσεων τριών στοιχείων και εμπειρία σε περισσότερα από 60 περιστατικά με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.
Μεγάλη Εξειδίκευση στην αντιμετώπιση της κάμψης του πέους με φαρμακευτική και χειρουργική θεραπεία και εμπειρία  σε περισσότερα από 200 περιστατικά με επιτυχία πάνω από 95%.