Επικοινωνία

HPV ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ

Τα κονδυλώματα είναι θηλωματώδεις βλάβες του δέρματος και των βλεννογόνων του ανθρώπου.

Τ α κονδυλώματα είναι θηλωματώδεις βλάβες του δέρματος και των βλεννογόνων του ανθρώπου. Οφείλεται σε συνήθη ιό, τον ονομαζόμενο humanpapillomavirus (HPV). Προσβάλλει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Υπάρχουν περισσότεροι από 100 τύποι του ιού HPV. Κάποιοι τύποι του ιού μπορεί να προκαλέσουν την ανάπτυξη, στα χέρια και στα πόδια, δερματικές εκβλαστήσεις, τις ονομαζόμενες και κρεατοελιές. Το 80% των ανδρών και γυναικών θα προσβληθεί, κάποια στιγμή της ζωής τους, από κάποιο τύπο του ιού. Οι περισσότεροι HPVιοί είναι χαμηλής δυναμικότητας και διαδράμουν ασυμπτωματικά. Περίπου 40 τύποι HPV είναι υπεύθυνοι για προσβολή του γεννητικού συστήματος τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας. Από 40 τύπους, ορισμένοι είναι υψηλού κινδύνου (οι τύποι HPV16 και 18) και μπορεί να προκαλέσουν διάφορες μορφές καρκίνου, ενώ άλλοι είναι χαμηλού κινδύνου (όπως οι HPV6 και 11) και προκαλούν συνήθων εκβλαστήσεις των γεννητικών οργάνων, όπως στους άνδρες τα κονδυλώματα. Η προσβολή μπορεί να συμβεί με την σεξουαλική και δερματική επαφή. Τα κονδυλώματα είναι δερματικές εκβλαστήσεις του πέους και σπανίως του βλεννογόνου της ουρήθρας. Συνήθως, οι ασθενείς που έχουν προσβληθεί είναι ασυμπτωματικοί. Όταν υπάρχουν αυτά είναι, καύσος και νηγμώδη άλγη στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η διάγνωση τίθεται με την επισκόπηση.
Η θεραπεία των κονδυλωμάτων, περιλαμβάνει φαρμακευτική και χειρουργική. Ως φαρμακευτική προτείνεται, η επάλειψη διαφόρων χημειοθεραπευτικών αλοιφών όπως 5-FU.

Η χειρουργική περιλαμβάνει, υπό τοπική αναισθησία, την ηλεκτροπηξία,την χειρουργική εκτομή όταν οι εκβλαστήσεις είναι μεγάλες και το Laser.

Τελευταία έχει εισαχθεί, στη θεραπεία των κονδυλωμάτων, η χρήση του PLEXER, και επιτυγχάνεται μέσω της εξάχνωσης. Με τοπική αναισθησία και με τη βοήθεια της συσκευής PLEXER μεσαίας δυναμικότητας, αντιμετωπίζονται τα κονδυλώματα. Το πλεονέκτημα του PLEXER, έναντι των άλλων χειρουργικών μεθόδων, είναι ότι δεν καταλείπει ουλές και είναι ανώδυνο.

ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ:

Μεγάλη εξειδίκευση στην χειρουργική ενδοσκοπία με πάνω από 4000 περιστατικά Turis προστατεκτομής.
Μεγάλη Εξειδίκευση στην γυναικεία ακράτεια ούρων με τη χρήση κολπικής ταινίας ελευθέρας τάσεως και εμπειρία σε πάνω από 1000 περιστατικά με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%.
Μεγάλη εξειδίκευση στη χειρουργική ογκολογία, καρκίνο νεφρού και μεγάλη εμπειρία με πάνω από 1000 περιστατικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Μεγάλη εξειδίκευση στο Καρκίνο του Προστάτη και εμπειρία σε περισσότερα από 2000 περιστατικά με ίαση σε ποσοστό πάνω από 90%
Μεγάλη εξειδίκευση στο καρκίνο της ουροδόχου κύστεως με περισσότερα από 3000 περιστατικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Μεγάλη Εμπειρία στον Καρκίνο όρχεως με περισσότερα από 200 περιστατικά  και με ίαση σε ποσοστό πάνω από 90%
Ιδιαίτερη εξειδίκευση στην ανδρολογία, με έμφαση στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας με εμφύτευση πεικών προθέσεων τριών στοιχείων και εμπειρία σε περισσότερα από 60 περιστατικά με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.
Μεγάλη Εξειδίκευση στην αντιμετώπιση της κάμψης του πέους με φαρμακευτική και χειρουργική θεραπεία και εμπειρία  σε περισσότερα από 200 περιστατικά με επιτυχία πάνω από 95%.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ